Rhapsody introduceert 20 en 21 oktober Rhapsody Analog Recordings (RAR)

Vrijdag 20 oktober van 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag 21 oktober van 10.00 – 16.00 uur


RHAPSODY introduceert:Rhapsody Analog recordings

Rhapsody Analog Recordings of kortweg: RAR. Een platenlabel dat enkel en alleen analoog opneemt. Het is een samenwerking van Michael van Polen, Frans de Rond en Harry van Dalen gebaseerd op hun gemeenschappelijke passie voor geluid, klank en muziek.
20 en 21 oktober lanceren we dit label met de release van de eerste twee albums*, die als plaat en tape verschijnen. Het zijn live-to-two-track-recordings die het moment dat muziek gemaakt wordt, direct en puur vastlegt.

We willen graag met jullie deze introductie luister bijzetten. Je bent van harte welkom op de Borneolaan in Hilversum. Ons pand zal bruisen met allerlei analoge zaken. En een bijzondere high-end installatie die dat mooie en eerlijke analoge geluid perfect tot z’n recht laten komen.


Qua High-End hebben we dit weekend bijzondere apparatuur staan, waaronder de primeur van de geïntegreerde versterker Soulution 330 (deze gaat circa € 18.000 kosten).

Daarnaast introduceren we de Zellaton Legacy luid-sprekers uit Duitsland.

Als klap op de vuurpijl hebben we de meest geavanceerde buizen-versterker staan. Deze Alieno levert 250 watt aan classe A over 300 B-buis zonder uitgangstrafo. Een revolutionair ontwerp op eenzame hoogte.

En we hebben de Sennheiser H1 in huis. De beste hoofd-telefoon ooit.

Natuurlijk hebben we nog meer verrassingen in petto. Het worden twee bijzondere Rhapsody-dagen vol met audiofiel muziekplezier. Wees welkom!


*Het eerste RAR-album is van pianiste Atzko Kohashi en vocaliste Denise Jannah.
Live opgenomen in de luisterruimte van de Rhapsody-thuisbasis.

*Het tweede album is van Carmen Gomes Inc. en is opgenomen in MCO Studio 2 en een ode aan Harry Belafonte.

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

Share this post